Header Background

Voordeel deal voor wbqa leden.

Beste mede leden; voor de leden van de WBQA Nederland hebben we een afspraak gemaakt om onze schorten te voorzien van speciale WBQA korting.

Pellericca maakt lederen schorten, bbq schorten van een hoge kwaliteit waar u echt iets aan heeft.  Het betreft dan ook geen dun krantenpapier leder, echter mooie soepele lederen schorten van ca. 1.6 mm dikte,  met vakmanschap gemaakt.

Tevens hebben onze schorten schouderbanden. Het kost iets meer tijd om deze om te doen, maar de keus om geen last te hebben van je nek of nekband heeft bij vele de voorkeur. Vandaar de fraaie schouderbanden.

Onze top kwaliteit lederen schorten, aprons, hebben tevens een split aan de onderkant. Erg handig bij het lopen en zitten, door deze toevoeging is het design erg verbeterd.

 
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Pre order met ledenkorting

Bij een pre sale of pre order is een verkoop voor de tijd, kunt u zich aanmelden voor de pre order korting.  Wij dienen een minimaal xxx aantal aanmeldingen te hebben voor de lederen schorten in een pre order. Zodra het minimaal aantal is bereikt krijgt u van ons de melding.
De korting die wij daaraan kunnen toevoegen is 20 % pre order

 

Aanmelden voor pre order!

Kunt, – of wilt u niet wachten op de bulk pre order ? Dan is er ook de mogelijkheid voor een korting van 10%. : wbqa10

Bij het bestellen kunt u deze kortingcode invoeren.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.