Header Background

Iets toch niet naar wens?
Graag eerst contact zodat we het evt. op kunnen lossen voordat u het retour stuurt .

Ons restitutie- en retourbeleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.
Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout. Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd. Terugbetalingen; Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen.
We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als u bent goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw rekening oorspronkelijke betaalmethode toegepast. Als u nog geen restitutie heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Sommige sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Verzending; Om uw product te retourneren, moet u uw product opsturen naar ons. U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je omgeruilde product bij je is, variëren. Als je duurdere artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Hulp nodig? Neem contact met ons op voor vragen over terugbetalingen en retour goederen.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.