Header Background

Geachte klant,
Eén van onze top acties; als u bij ons een lederen schort besteld, u daarbij ook voor maar liefst euro 30,00 kan besteden bij een online vis, vlees of bbq winkelHoe geweldig is dat!    Een mooie samenwerking met diverse bedrijven.

Zodra dat we uw bestelling hebben verzonden kunt u ons via email een verzoek sturen van welk bedrijf u de waardebon wenst te ontvangen via ons. 

*De geweldige 30,00 shoptegoed actie is niet mogelijk met andere andere kortingcodes. Bij bestellen van onze lederen schorten en wilt u daarbij de 30,00 shoptegoed, dan is het invoeren van een kortingcode niet toegestaan.

Bestel direct uw vis, vlees of BBQ producten

Besteld u bij ons een lederen bbq schort?

Dan ontvangt u maar liefst euro 30,00 shop tegoed om te besteden bij de onderstaande bedrijven.;

Bedrijven:

Uit de plaats:

Begin direct aan een heerlijk visje!

Wie zijn wij?
Wij zijn The Fish Lovers. Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is dat wanneer je wilt genieten van een gerecht met zeevruchten, topkwaliteit en versheid voorop staan. Daarom zijn de professionals waar onze vis, schaal- en schelpdieren vandaan komen met zorg door ons geselecteerd.

Bestel uw Kamado

The Bastard is in Nederland inmiddels een begrip. Met de Nederlandse klanten service en het hun eigen Dutch design ontwerp van The Bastard in zowel glimmend als deze mat zwarte versie.

meat-lovers1

Selectie van ‘s werelds beste vlees bij jou thuis

Wij brengen je de restaurantervaring thuis. Lekker eten met vrienden of familie, gezellig in je eigen vertrouwde omgeving en met een vleesproduct en kwaliteit die je in een restaurant zou verwachten. Er schuilt een chef-kok in ieder van ons. Wij vinden dat koken pas echt compleet is met kwaliteitsvlees. Vlees uit de beste streken van de wereld geselecteerd door slagers met passie voor het vak.  Meer….

Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen we bij Harries Vlees maar al te goed. Daarom hebben we direct contact met de boeren. Harrie houdt zelf het gehele proces nauwlettend in de gaten. Zo zorgt hij dat jij kwaliteitsvlees direct op je bord krijgt.

De ambachtelijke slager

Harrie is een ambachtelijke slager en vleesspecialist uit Noord Nederland. Zijn vlees is online te koop en wordt bezorgt door heel Nederland voor een vaste lage prijs.
Met kwaliteit van eigen bodem.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.